Karl Jenkins: The Peacemakers

söndag 23.8.2020 kl. 19 i Åbo domkyrka

tisdag 25.8.2020 kl. 19 i Tempelplatsens kyrka i Helsingfors

Oratoriekören i Helsingfors
Marika Krook, sopran
Helsingfors Kammarorkester

Sir Karl Jenkins, dirigent

 

Biljetter 30 €


Oratoriekören i Helsingfors 100 år!

Oratoriekören i Helsingfors fyller 100 år i år! Det här tänkte vi fira med en mängd olika projekt och program. De nu rådande omständigheterna gör att vi tyvärr inte kan genomföra alla de satsningar vi planerat. Bl a vårens storproduktion har vi nu flyttat till slutet av augusti. Vi hoppas att läget då har normaliserats och att vi därefter under hösten får fira vårt jubileumsår under uppsluppna förhållanden.


 

Vi startar under jubileumsåret på prov en mindre ensemble med namnet OK Chamber. Ensemblen ska verka under de tider på året då den stora konsertkören inte har verksamhet.

Läs mer.

Med anledning av körens 100-årsjubileum vill vi i Oratoriekören uppmärksamma körens tidigare medlemmar och erbjuda dem en musicerande plats i dagens Oratoriekör. 
Välkommen med och sjung med dagens Oratoriekör!

Läs mer.


 

Under vårt 100-årsjubileum erbjuder vi dig som alltid velat sjunga klassiska storverk två tillfällen till detta. Kom och pröva på hur det är att sjunga med dagens Oratoriekör!

Läs mer.


 

Hösten 2020 kulminerar Oratoriekörens 100-årsjubileum då vi uruppför ett nyskrivet juloratorium i Musikhuset i Helsingfors. Verket komponeras av en ung men redan renommerad internationell tonsättare.

Läs mer.